Hondenopvang Poedel – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

U heeft een heerlijk vooruitzicht namelijk een zonvakantie in het buitenland. Alleen u heeft één probleem, namelijk dat uw hond niet mee kan. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend. Vooral als blijkt dat uw vaste oppas geen tijd heeft. U baalt ervan dat u geen oppas kan vinden en dat u altijd van anderen afhankelijk bent. Gelukkig is er een alternatief namelijk Le Woef hondenopvang. U kan hier uw hond onderbrengen in een huiselijke omgeving. U leest het goed bij ons komt u absoluut geen kennels tegen. Wij werken met verschillende hondenverzorgers die gekwalificeerd zijn om met honden te werken. Ze hebben allemaal een gouden mandje vrij om op te passen op uw viervoeter. Le Woef heeft als enige een gecontroleerde hondenopvang voor uw Poedel waarbij u de zekerheid heeft dat u de gewenste opvang krijgt.

Persoonlijke aandacht voor uw poedel

Het belangrijkste als u een Poedel hondenoppas zoekt is natuurlijk persoonlijke avond. U wil graag dat uw trouwe viervoeter in de watten gelegd wordt. Dat zou u namelijk normaal gesproken ook doen. Wij plaatsen uw hond niet zomaar bij een willekeurige hondenverzorger. Als één van de weinige organisaties werken wij met een netwerk van gecontroleerde en gekwalificeerde hondenverzorgers. Dit wil zeggen dat wij bij iedere verzorger thuis geweest zijn om naar de situatie te kijken. We nemen alleen verzorgers in ons bestand op die geschrikt zijn voor de verzorging van uw Poedel. Daarnaast mag de oppas niet werken tijdens de opvangperiode. Uw hond zit dus geen dagen alleen en er is voldoende aandacht en liefde. Daar komt nog eens bij dat er geen andere honden opgevangen mogen worden. Alle aandacht gaat volledig uit naar uw trouwe viervoeter.

Blijf op de hoogte van de vakantiepret

Natuurlijk bent u benieuwd hoe het met uw Poedel gaat als u zelf van huis bent. Gelukkig houden wij u dagelijks op de hoogte. Eén van onze taken is om ervoor te zorgen dat u uzelf niet meer druk maakt over uw hond tijdens uw afwezigheid. Wij willen graag dat u een onbezorgde vakantie heeft en u geen zorgen heeft. Eén van de dingen die wij doen om u te ontzorgen is door u dagelijks op de hoogte te houden over het welzijn van uw vriend. Wij sturen u iedere dag foto’s en filmpjes van de laatste vakantieavonturen. Net als u heeft uw Poedel een uitstekende vakantie. Dit geeft u toch een fijn gevoel als u ver van huis bent.

Altijd garantie op oppas

Het is natuurlijk fijn dat u een hondenoppas heeft die voor uw hond zorgt als u weg bent. Alleen het nadeel van zo’n thuislocatie is dat u wel afhankelijk bent. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als de oppas ziek is? De opvang wordt dan afgezegd en u zit met een vakantie die geboekt is. Gelukkig heeft Le Woef een hondenpension voor uw Poedel beschikbaar. In ons eigen hondenhuis hebben we altijd een plekje vrij waar uw hond kan logeren. Mocht er een noodgeval zijn dan bieden wij de garantie op een plekje. Dit is wel zo prettig als u net een vakantie geboekt heeft.