1 HOND

Vanaf €.10,00 *

per dag

* Afhankelijk van Regio en Hondenopvanger

2 HONDEN (van 1 eigenaar)

Vanaf €.17,50 *

per dag

* Afhankelijk van Regio en Hondenopvanger

3 HONDEN (van 1 eigenaar)

Vanaf €. 25,00 *

per dag

* Afhankelijk van Regio en Hondenopvanger

Hondenopvang is een non-profit initiatief!

Bovenstaande prijzen zijn netto prijzen voor onze hondenverzorgers. Hondenopvang is actief donateur van Stichting Le Woef. Maandelijkse kosten hiervoor bedragen 15,00 euro per inschrijving.

Het gehele resultaat van de omzet, komt ten goede aan Stichting Le Woef. Deze organisatie zet zich in Nederland, Roemenië en Spanje in voor oude en kansarme honden, die in erbarmelijke omstandigheden moeten zien te overleven. Door gebruik te maken van het netwerk van Hondenopvang.nl, kiest u voor de beste Hondenverzorger en steunt u tegelijkertijd kansarme honden in binnen- en buitenland.

Opvang garantie: Hoe eerder u inschrijft, hoe meer tijd wij hebben de beste Hondenverzorger voor u te vinden. Dat geldt zeker voor boekingen in de landelijke vakantie periode. Wanneer wij uw inschrijving accepteren, garanderen wij bij de eerste aanvraag een plekje bij 1 van onze Hondenverzorgers.

Mocht het ons niet lukken, uiterlijk 4 weken voor reserveringsdatum, een Hondenverzorger voor u te vinden, dan heeft u het recht de donatie per direct stop te zetten en reeds geïncasseerde bedragen te restitueren. Deze garantie geldt voor inschrijvingen die minimaal 6 weken voor de eerste reserveringsdatum zijn bevestigd.