Hondenopvang Purmerend – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

De meest ideale hondenopvang is natuurlijk geen kennel. Als u op het internet zoekt naar hondenopvang Purmerend, dan komt u helaas een hoop kennels tegen. U wilt graag een kennelvrij alternatief waar u een hond met een gerust hart kan achterlaten. Als baasje is het sowieso al lastig om uw hondje ergens anders onder te brengen. U wilt niet zomaar ergens je hond achterlaten. Helaas is het lastig om echt een geschikte hondenverzorger te vinden. Le Woef hondenopvang snapt dit als geen ander. Dit is de reden dat we een netwerk opgebouwd hebben met hondenverzorgers die thuis honden opvangen. We werken hierbij alleen met gecontroleerde en gekwalificeerde verzorgers. Uniek van Le Woef is dat iedere verzorger persoonlijk door ons thuis bezocht wordt. Wij zijn de enige die echt bij de hondenverzorgers thuis komen om te kijken of de verzorger wel aan onze strenge eisen voldoet. Alleen zo kunnen we opvang met garantie bieden!

Elke locatie persoonlijk gecontroleerd

De thuislocaties moeten bij Le Woef aan verschillende eisen voldoen. Zo mag het niet te druk zijn voor de oppashond. Denk bijvoorbeeld aan geen jonge kinderen en geen andere huisdieren. Daarbij moet de oppas thuis zijn tijdens de periode dat er een hond logeert. De hondenoppas mag dus niet voor werk de hele dag weg zijn. Als er toch kinderen in huis zijn dan moeten deze minimaal 6 jaar oud zijn en gewend zijn om met honden te wonen. Uiteraard worden er alleen honden bij dit soort gezinnen geplaatst die gesocialiseerd zijn met mensen. Al dit soort zaken en de kwalificatie van de hondenverzorger wordt door ons persoonlijk gecontroleerd. Wij zijn de enige hondenopvang locatie waarbij de kwaliteit gegarandeerd wordt door onze eigen organisatie. Uiteraard worden de honden absoluut niet in kennels opgevangen, maar alleen bij mensen thuis.

Persoonlijke aandacht voor uw viervoeter

Bij welk hondenpension in Purmerend vind u nog echt persoonlijke aandacht voor je viervoeter? Er zijn wel kennels waarbij de hond meerdere keren per dag wordt uitgelaten. Helaas betekent dit nog niet dat er echt persoonlijke aandacht is voor uw huisdier. Onze gekwalificeerde verzorgers nemen je hond niet alleen in huis, maar zijn de hele dag aanwezig om je huisdier te verzorgen. Elke dag wordt uw huisdier volledig in de watten gelegd. Je wordt hier als baasje ook over op de hoogte gehouden. Zo ontvangt u van ons elke dag foto’s en filmpjes. Je kan zelf zien hoe het met je huisdier eraan toegaat tijdens een verblijf in een hondenhotel. Dit geeft u als baas een gerust gevoel tijdens de vakantie.

Boek een hondenoppas met garantie

Natuurlijk is het hartstikke leuk als uw hond een vaste oppas krijgt. Het enige nadeel van een oppas in huis is dat deze wel altijd moet kunnen. Wat als de hondenoppas onverwacht afzegt net voordat u op vakantie gaat? Bij Le Woef boekt u gelukkig altijd opvang met garantie. Mocht het feest onverwacht niet doorgaan dan kan je de hond bij ons onderbrengen. Wij houden standaard een plekje in ons huis vrij voor het opvangen van uw hond. U kunt zo direct een opvang met garantie boeken. Dit is wel zo prettig als u een vakantie gaat boeken.