Hondenopvang Rotterdam – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als u op vakantie gaat moet je op zoek naar opvang voor je trouwe viervoeter. Er zijn verschillende kennels waar u een hond tijdens de vakantie kan onderbrengen. Het nadeel van dit type opvang is dat u met een knoop in uw maag afscheid neemt van uw viervoeter. U wilt graag dat je huisdier net zo’n fijne vakantie heeft als je zelf hebt. Helaas is dit niet mogelijk als uw hond ergens in een opvang zit. Een mooie oplossing is een thuis-van-huis vakantie voor uw hond. Hondenopvang Rotterdam is een oplossing waarbij uw huisdier in huiselijke kring wordt opgevangen. Uw huisdier verblijft niet in een klein hokje, maar krijgt een 5-sterren behandeling aan huis.

Een persoonlijke match

Geen enkele hond is hetzelfde en elke hond heeft zijn eigen gedragskenmerken. Er zijn honden die het uitstekend doen in een gezin met kinderen. Er zijn ook honden die liever in een rustige omgeving verblijven zonder kinderen. Wij gaan op zoek naar de persoonlijke match vanaf ons eigen hondenresort. We kijken wat voor een karakter uw hond heeft en in welke thuissituatie uw hond het beste past. Een hondenoppas moet echt 100% bij uw hond passen. Door persoonlijk een match te maken weten we zeker dat uw hond in goede handen is. Voor u als baasje is dit een prettig gevoel als je op vakantie gaat. Uw hondje verblijft in een luxe 5-sterren hondenhotel terwijl u zelf ook kan genieten van uw vakantie.

Alle hondenverzorgers persoonlijk geselecteerd

Niet iedereen mag zomaar op uw hond oppassen. Alle hondenverzorgers worden door ons persoonlijk geselecteerd. De oppassers moeten voldoen aan de hoogste standaard. Op hondenresort Le Woeff wordt ook altijd een hoge standaard gesteld aan de opvang. Uiteraard moeten onze hondenverzorgers buiten het resort aan dezelfde hoge eisen voldoen. Als één van de weinige onderscheiden wij ons door zelf een selectie te maken van verzorgers. We bezoeken de opvanglocatie van de verzorgers zelf om te kijken waar de honden terecht komen. Alleen de beste opvanglocaties worden toegelaten tot ons bestand met verzorgers. Opvanglocaties mogen ook absoluut geen kennels hebben. Het is voor ons en de baasjes belangrijk dat honden opgevangen worden in een gouden mandje. Voor hondenpension Rotterdam hoef je echt niet langer verder te kijken. U weet bij ons dat het gewoon goed zit.

Persoonlijke aandacht voor jouw viervoeter

Natuurlijk wilt u dat er tijdens jouw afwezigheid voldoende aandacht is voor uw hond. Onze gekwalificeerde verzorgers zorgen ervoor dat uw huisdier ook vakantie heeft. We vinden het belangrijk dat er een goede band ontstaat tussen de verzorger en uw huisdier. Dit is de reden waarom we altijd een match maken tussen onze hondenverzorgers en viervoeters. Uiteraard wordt u als baasje ook op de hoogte gehouden van de vakantiepret van  uw viervoeter. Tijdens zijn verblijf ontvang je dagelijks updates met foto’s en filmpjes. U krijgt persoonlijk te zien hoe het met uw hond gaat en dat hij veel plezier beleeft aan zijn eigen vakantie. Onze klanten worden zo volledig ontzorgt en hebben geen zorgen meer over hun huisdier, waardoor ze zelf kunnen genieten van de vakantie.