Hondenopvang Rottweiler – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als u zoekt op een hondenpension voor uw Rottweiler dan komt u al snel uit bij hokken waarin uw hond overdag en s’nachts verblijft. Ondanks dat uw huisdier misschien elk uur wordt uitgelaten is het heel anders dan uw trouwe viervoeter gewend is. In plaats van een lekker warm mandje in huis moet uw hond dit keer achter tralies slapen. Als baas brengt u een huisdier met een knoop in uw maag weg. U heeft totaal geen zin uw vakantie en u bent bang dat uw hond veel stress ervaart. Gelukkig is er een alternatief en dat is een hondenopvang voor een Rottweiler aan huis. In een echte thuislocatie ontvangt uw trouwe viervoeter een gouden mandje waarin hij volledig verwend wordt. Le Woef is een opvangorganisatie waarbij zo’n hondenoppas met thuislocatie voor uw hond gevonden wordt. Wij zorgen ervoor dat uw trouwe viervoeter altijd een fijn plekje bij een oppas in huis krijgt.

Elke opvanglocatie wordt zorgvuldig geselecteerd

Wij bij Le Woef snappen als geen ander dat u niet zomaar uw hond ergens onderbrengt. U wil natuurlijk een prettige thuislocatie waarbij uw huisdier volledig in de watten gelegd wordt. Vanuit dit oogpunt stellen we strenge eisen aan iedere hondenoppas in onze database. Elke thuislocatie wordt zorgvuldig geselecteerd en moet aan strenge eisen voldoen. Er mogen bijvoorbeeld geen andere huisdieren of kleine kinderen verblijven. Daarnaast mag de verzorger niet werken tijdens de oppasperiode. Er moet altijd volledig de aandacht zijn voor uw Rottweiler. De unieke thuissituatie die wij samen met onze oppassers creëren is absoluut niet te vergelijken met een standaard hondenpension voor een Rottweiler. Naast het stellen van strenge eisen controleren wij elke oppas persoonlijk en houden we regelmatig een streekproef. Wij zijn hierin één van de weinige opvangorganisaties die nauwlettend betrokken zijn bij de opvang van uw hond.

Elke dag een nieuw avontuur

Uw Rottweiler is natuurlijk dol op avonturen zoals lange wandelingen door het bos of op ontdekking gaan in de omgeving. De hondenoppas voor Rottweiler heeft ervaring met het ras en maakt van elke dag een nieuw avontuur. Samen werken ze aan een band met elkaar en het ontdekken van een nieuwe omgeving. Als baasje blijft u op de hoogte van de avonturen van uw trouwe viervoeter. Via Whatsapp of e-mail stuurt de hondenoppas dagelijks foto’s en updates van uw hond. Dit is als baas natuurlijk wel zo prettig als u ver van huis bent. U weet zo dat het nog steeds goed gaat met uw hond terwijl u van huis bent.

Boek een hondenoppas met garantie

Een hondenopvang voor Rottweiler in huis is natuurlijk ontzettend prettig, maar heeft ook één groot nadeel. Het grootste nadeel hieraan is dat de oppas altijd ziek kan worden. Als er geen alternatief is kan u in het ergste geval niet op vakantie. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend als u hier veel geld aan heeft uitgegeven. Gelukkig boekt u bij Le Woef altijd een opvang met garantie. Als er iets onverwachts gebeurt hebben wij altijd een plekje voor uw hond vrij. Uw hond kan zich altijd verheugen op een fijne opvang op een echte thuislocatie!