Hondenopvang Sheltie – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

De ideale vakantie is er natuurlijk één waarbij uw hond gewoon mee kan. Helaas blijkt het lang niet altijd mogelijk om uw trouwe viervoeter mee te nemen. Soms kan het wel, maar is het omslachtig om uw vriend mee te slepen. Alleen u ziet het echt niet zitten om uw trouwe viervoeter in een kennel te stoppen. Gelukkig is er een diervriendelijk alternatief namelijk de hondenopvang voor Sheltie honden. Bij Le Woef zorgen we niet voor kennelopvang, maar gewoon voor een lekker zacht mandje bij gekwalificeerde hondenverzorgers thuis. Uw hond zal het aan niets ontbreken tijdens zijn verblijf bij onze verzorgers. U hoeft u nergens meer zorgen om te maken en u kan eindelijk met een gerust hart een vakantie boeken.

Leg uw vriend in de watten met een vijf sterren opvang

Le Woef regelt een opvanglocatie bij een gekwalificeerde hondenverzorger in huis. De opvanglocatie voldoet aan strenge eisen en wordt door onze organisatie persoonlijk gecontroleerd. Wij zijn zelfs één van de weinige organisaties die echt elke verzorger persoonlijk bezocht heeft. Daarnaast houden we steekproeven om te controleren of uw hond wel volgens de eisen verzorgd wordt. Eén van de eisen is dat er maar één gezin tegelijk een plekje mag reserveren. Er mogen dus geen andere Sheltie honden gelijktijdig opgevangen worden. Nog een eis is dat de verzorger tijdens de opvangperiode niet werkt. De aandacht gaat volledig uit naar uw trouwe viervoeter. Daarnaast mogen er ook geen andere huisdieren of jonge kinderen zijn die aandacht eisen. Alleen zo kunnen we de zekerheid bieden dat uw Sheltie de volledige aandacht krijgt.

Een verblijf met persoonlijke aandacht

Onze hondenoppas voor Sheltie honden zorgt ervoor dat uw vriend echt alle aandacht krijgt. We hechten veel waarde aan het opbouwen van een persoonlijke band met uw trouwe viervoeter. Tijdens uw afwezigheid worden er elke dag activiteiten georganiseerd om de band te versterken. Als baasje wordt u hiervan op de hoogte gehouden. Elke dag sturen we een update met foto’s en filmpjes. U heeft zo een idee hoe uw Sheltie het doet terwijl u ver van huis bent. Natuurlijk zorgt dit voor een gerust gevoel als u ziet dat alles goed verloopt terwijl u zelf van huis bent. U weet namelijk dat uw vriend ook veel plezier heeft tijdens uw vakantie en niet wegkwijnt in een koude kennel. Eén van onze zorgen is dat u een fijne vakantie heeft doordat u weet dat uw Sheltie in goede handen is.

Boek een plekje bij onze verzorgers

Via Le Woef kan u direct een plekje zorgen bij een gekwalificeerd hondenpension voor Sheltie honden. U wordt direct bij een passende verzorger ingedeeld. Helaas kan het weleens gebeuren dat een hondenverzorger uitvalt. Bijvoorbeeld door ziekte of een spoedgeval. Normaal gesproken zit u meteen zonder opvang, maar gelukkig heeft Le Woef altijd nog een noodgeval plekje vrij. In ons eigen hondenhuis is altijd plek om een hond voor nood op te vangen. Uw Sheltie krijgt nog steeds de verzorgde vakantie waarop u gehoopt had. Dit neemt meteen ook een zorg bij u weg. U weet namelijk dat uw hond in goede handen is tijdens de opvang. Aarzel daarom niet langer en neem contact op met Le Woef.