Hondenopvang Soest – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als je op vakantie gaat is het altijd lastig om een hondenoppas te regelen. Je wil graag iemand die de tijd heeft om voor je hondje te zorgen. Daarnaast zoek je naar een plekje waar je hondje op z’n gemak is. Als je zoekt op hondenopvang Soest, dan krijg je al snel verschillende kennels in de omgeving. Je vind het alleen super lastig om je trouwe viervoeter naar de kennel te brengen. Als hondenbezitter snappen we je dilemma helemaal! We liepen zelf tegen hetzelfde probleem aan als we een hondenopvang zochten. Dit is de reden dat we een opvangorganisatie gestart zijn onder de naam Le Woef. Via onze organisatie proberen we honden bij verschillende hondenverzorgers onder te brengen. Elke hondenverzorger is gekwalificeerd en door ons persoonlijk gecontroleerd. Dankzij onze strenge eisen weet je zeker dat je trouwe viervoeter bij een goed hondenpension terecht komt. Je hebt zo altijd een vertrouwde hondenopvang voor je huisdier.

Elke hondenoppas wordt door ons gecontroleerd

Als je een willekeurige hondenopvang Soest uitzoekt, dan is er meestal geen controle geweest waar je hond terecht komt. Je moet dit echt zelf ervaren en je weet eigenlijk niet waar je een hond naartoe brengt. Le Woef werkt met een database met verschillende hondenverzorgers. Je komt bij ons echt niet zomaar in de database te staan. Voordat je in de database wordt opgenomen wordt de verzorger eerst persoonlijk gecontroleerd. We gaan bij de oppas thuis langs om te kijken wat voor een locatie er beschikbaar is. De honden mogen absoluut niet in een kennel opgevangen worden. Er moet echt een gouden mandje beschikbaar zijn. Een mandje waar voldoende liefde en aandacht voor je huisdier is. De hondenverzorger moet tevens gekwalificeerd zijn en mag niet werken tijdens de opvangperiode. Je hondje zit dus nooit dagen alleen thuis en er is altijd tijd voor leuke activiteiten. Wij zijn de enige hondenopvang organisatie die iedere verzorger persoonlijk thuis controleert. Je weet bij ons altijd zeker dat je hondje goed terecht komt.

Een match voor het leven

Als je een hond bij ons aanmeld voor de opvang, dan maken we eerst een afspraak met elkaar. We gaan kijken wat voor een karakter jouw hondje heeft en wat je eigen wensen zijn. Vervolgens gaan we kijken in onze database welke verzorger het beste bij je hond past. Als je hond bijvoorbeeld niet goed samen met kinderen kan, dan plaatsen we je hond hier uiteraard niet bij. Op basis hiervan maken we een match voor het leven. Stel dat je hondje later nog een keer opvang nodig heeft, dan kom je indien er plek is altijd bij dezelfde verzorger uit. De hondenverzorger doet er alles aan om jouw hond het naar z’n zin te maken en samen een band op te bouwen. Elke dag beleven ze samen de leukste avonturen. Uiteraard wordt je hier als baasje van op de hoogte gehouden. We sturen je elke dag een update met foto’s en filmpje. Je kan zo met een gerust hart je hondje bij de opvang achter laten. Je boekt bij ons ook nog eens een opvang met garantie. Stel dat de hondenoppas ziek is dan van we jouw hondje persoonlijk bij ons thuis op. Dit is wel zo prettig als je een vakantie gaat boeken. Je hebt zo altijd gegarandeerd een oppas voor de hond!