Hondenopvang Teckel – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als u op vakantie gaat en uw hond kan niet mee, dan is het altijd lastig om opvang te regelen. U wilt uw teckel natuurlijk niet naar een pension brengen waarbij uw vriend in een hok gestokt wordt. Uw hond is het gewend om lekker in huis rond te lopen en voldoende aandacht te krijgen. Gelukkig is er een diervriendelijk alternatief en dat is opvang in huis. Een hondenhotel voor uw teckel is een 100% match met het karakter van uw trouwe viervoeter en zorgt voor opvang in huis. Op een echte thuislocatie wordt uw huisdier ontvangen in een gouden mandje. U hoeft nooit meer te twijfelen om uw huisdier weg te brengen voor de vakantie. Als u eenmaal kennisgemaakt heeft met de hondenopvang voor teckels, dan bent u verkocht. Le Woef regelt deze opvang samen met gekwalificeerde verzorgers. Elke verzorger wordt doormiddel van een kennismakingsgesprek aan uw hond gekoppeld. Het karakter van uw hond wordt zo altijd gematcht met een hondenoppas die past bij uw trouwe viervoeter. Door een match te maken weten we zeker dat uw viervoeter op een plek terecht komt waar die het naar z’n zin gaat krijgen.

Elke hondenverzorger persoonlijk gecontroleerd

Er zijn natuurlijk meer organisaties die een hondenpension aan huis aanbieden. Alleen Le Woef is de enige overkoepelende organisatie die iedere verzorger persoonlijk controleert. We gaan bij iedere hondenoppas thuis langs om te kijken waar een hond wordt opgevangen. Zo mogen er geen andere huisdieren zijn en mag de oppas tijdens de opvangperiode niet werken. Er moet altijd 24/7 aandacht zijn voor de oppashond. Alleen als de verzorger aan onze strenge eisen voldoet mag hij worden opgenomen. Nadat de verzorger is opgenomen doen we steekproefsgewijs een test. We weten zo zeker dat onze hondenverzorgers 100% aansluiten bij uw wensen en eisen als baas.

Altijd een hondenpension met garantie

Als we samen kennisgemaakt hebben gaan we een afspraak inplannen bij een hondenverzorger met plek en tijd voor uw Teckel. Het nadeel van een hondenpension voor Teckel bij iemand in huis is dat u afhankelijk bent. Als de oppas onverwacht ziek wordt heeft u geen opvang meer. Dit is natuurlijk heel vervelend vooral als u al een vakantie geboekt heeft. De kans is klein dat u last-minute nog een oppas kan regelen. Gelukkig boekt u bij ons altijd een hondenopvang met garantie. Stel dat de oppas onverwacht ziek is dan is er altijd nog een plekje vrij in ons eigen pension. In ons eigen pension wordt u Teckel uiteraard volledig in de watten gelegd en krijgt hij alle aandacht die nodig is.

Blijf op de hoogte

Ondanks dat uw Teckel in goede handen is gaat u niet graag weg. Dit begrijpen wij bij Le Woef natuurlijk helemaal. Dit is de reden dat onze verzorgers u altijd op de hoogte houden. Dit doen we met e-mails of Whatsapp afhankelijk van wat u zelf prettig vind. Regelmatig sturen we een foto mee zodat u met eigen ogen kan zien dat uw Teckel het goed doet. U kan zo met een gerust hart van uw vakantie genieten terwijl uw hond in een vijfsterren hotel verblijft.