Hondenopvang Utrecht – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Voor uw eigen gemoedrust is het belangrijk om een uitstekende hondenopvang Utrecht te vinden. U wilt graag een plekje voor je huisdier waar uw hond ook vakantie kan vieren. Een hondenhotel zou een mooie oplossing zijn, maar je wil het liefste een plekje zonder kennelopstelling. Hondenopvang Le Woef is de uitzondering op deze regel. Wij zijn één van de weinige opvangcentra waarbij we honden in huis opvangen. Verschillende hondenverzorgers nemen een hond tijdelijk in huis terwijl je op vakantie bent. Dit is veel beter dan een kennel waarbij er geen persoonlijke aandacht voor de hond is. Plus uw huisdier wordt niet in een hokje weggestopt, maar krijgt zijn eigen plekje in huis bij een ervaren verzorger.

Hondenoppas speciaal geselecteerd door Le Woef

Le Woef werkt niet zomaar samen met iedere hondenverzorger die zich aanmeld. We stellen standaard hoge eisen aan de hondenoppas die op w huisdier mag passen. Onze oppas is gekwalificeerd en heeft de perfecte thuissituatie voor uw hond. We brengen zelfs persoonlijk een bezoekje aan de thuissituatie van uw oppas. Op deze manier weten we zeker dat jouw trouwe viervoeter echt op een fijne plek terecht komt. Er zijn verzorgers met kinderen, maar deze moeten minimaal 6 jaar oud zijn en opgegroeid zijn met 1 of meerdere honden. De meeste verzorgers hebben wel honden gehad, maar inmiddels niet meer. Hierdoor gaat de volledige aandacht naar uw hond uit. Als er wel een huisdier in het gezin is dan moet deze natuurlijk wel sociaal zijn. We matchen de huisdieren van de oppasser uiteraard met het karakter van uw huisdier.

Een match op basis van karakter

Uw trouwe viervoeter heeft een bepaalt karakter en niet elke verzorger past hier perfect bij. Dit is de reden dat het zo ontzettend lastig is om de perfecte hondenopvang Utrecht te vinden. Voordat uw hond zijn vakantie bij ons doorbrengt gaan we eerst persoonlijk kennismaken. We gaan kijken wat voor een soort hond u heeft. Op basis hiervan zoeken we een verzorger die past bij uw huisdier. Je hebt zo nooit een verkeerde match. Het is belangrijk dat uw trouwe viervoeter een band gaat opbouwen met z’n verzorger. Door de perfecte match te zoeken weten we zeker dat uw hond zonder zorgen bij het hondenpension kan brengen. Dit kan voor een dagje weg of een lange vakantie.

Persoonlijke aandacht voor jouw hond

Als u thuis bent krijgt je hond altijd volop aandacht. Er is misschien altijd wel iemand thuis en hij is dol op je aanwezigheid. Gelukkig zorgen wij altijd voor een verzorger die er voor uw huisdier is. Uw hond krijgt volop persoonlijke aandacht. Als u op vakantie bent ga je natuurlijk leuke activiteiten ondernemen. Voor uw hond is er ook ruimte voor vakantiepret. Samen met z’n verzorger gaat hij bijvoorbeeld een leuke wandeling door het bos maken. Uiteraard maakt de verzorger elke dag foto’s en af en toe een filmpje. Deze worden naar u gemaild of gewhatsappt. Elke dag blijf je zo op de hoogte van de vakantiepret van uw hond. Je weet zo zeker dat je trouwe viervoeter net zoveel pret op vakantie heeft als jijzelf. Dit geeft een gerust gevoel en je kan zonder knoop in je maag op vakantie gaan en je huisdier achterlaten.