Hondenopvang Veenendaal – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Een hondenopvang Veenendaal zonder kennels is best lastig om te vinden. De meeste opvanglocaties in de omgeving zijn voorzien van kennels. Je ziet het alleen totaal niet zitten om je huisdier in een kennel te stoppen. Waarom zou je als je zelf in een luxe hotel zit je hondje in een hokje achterlaten? Met een brok in je keel en een knoop in je maag laat je uiteindelijk je huisdier toch achter. Gelukkig hoeft dit niet meer want Le Woef hondenopvang heeft een mooi alternatief. De hondenopvang heeft speciaal voor alle baasjes een netwerk met verschillenden hondenverzorgers met opvang in huis. Dit zijn locaties zonder kennels, maar een warm mandje in de woonkamer. Bij onze opvang krijgt je trouwe viervoeter voldoende aandacht en is er liefde genoeg voor je hondje. Je hoeft zo niet meer met een knoop in je maag op vakantie te gaan. Met onze opvang weet je zeker dat je hond het goed heeft.

Elke hondenverzorger is persoonlijk door ons bezocht

Natuurlijk zijn er wel meer hondenopvang locaties in huis. Meestal worden hier meerdere honden gelijktijdig opgevangen. Daar komt nog eens bij dat de organisatie erachter nog nooit een bezoekje aan de opvang gebracht heeft. Le Woef vind het belangrijk dat elke verzorger voldoet aan de hoogste eisen. We brengen daarom regelmatig zelf een bezoekje aan de hondenoppas. We willen wel zeker weten dat jouw hond in een echt hondenhotel terecht komt. Daarnaast mag de opvang honden van slechts één baasje opvangen. Je hondje komt dus niet met meerdere vreemde honden in een huis. Daar komt nog eens bij dat elke verzorger gekwalificeerd moet zijn om op jouw hond te passen. Er zijn weinig hondenpension organisaties waarbij er echt controle is bij de hondenverzorgers thuis. Je weet bij Le Woef zeker dat je hond het naar z’n zin gaat hebben bij een gekwalificeerde verzorger.

Altijd persoonlijke aandacht voor je hondje

Twee belangrijke regels zijn dat er geen andere honden mogen zijn en dat de oppas niet mag werken in de periode van opvang. Hierdoor is er voldoende tijd, liefde en aandacht om je beestje te verzorgen. Jouw trouwe viervoeter wordt volledig in de watten gelegd. Tijdens zijn verblijf gaat hij elke dag leuke activiteiten ondernemen met de hondenoppas. Als baasje blijf je hier uiteraard op de hoogte van. We sturen elke dag een update met foto’s en filmpjes vanuit de opvang. Je ziet zo vanaf je vakantieadres dat jouw hondje veel plezier heeft. Dit geeft toch een fijn gevoel als je ver van huis bent.

Boek een hondenopvang met garantie

Een hondenopvang aan huis is natuurlijk prettig voor de hond. Er is alleen één nadeel. Wat gebeurt er als de hondenoppas onverwacht niet kan? Normaal gesproken heb je echt een probleem en moet je misschien een dag voor de vakantie een alternatief zoeken. Bij Le Woef kan je altijd een opvanglocatie met garantie boeken. Stel dat de hondenoppas onverwacht niet kan dan nemen wij je hondje op in ons hondenresort. Je trouwe viervoeter heeft zo altijd een plekje om te verblijven en je kan zelf met een goed gevoel een vakantie boeken.