Hondenopvang Yorkshire Terrier – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Uw Yorkshire Terrier is ontzettend aan u gehecht en u vind het lastig om een opvang te vinden. Als u met uw hart mag kiezen gaat u zelfs liever niet op vakantie. Helemaal niet als u ziet dat een hondenhotel voor Yorkshire Terrier vaak een kennel voorstelt. Het idee alleen al vind u super akelig. U ziet het echt niet zitten om uw vriend hiernaar toe te brengen. Gelukkig kan u kiezen voor een alternatief bij Le Woef. Le Woef is een opvangorganisatie waar verschillende gekwalificeerde hondenverzorgers bij zijn aangesloten. Elke hondenverzorger is persoonlijk door ons gecontroleerd. We willen er namelijk zeker van zijn dat het uw trouwe viervoeter aan niets ontbreekt. Bij ons komt u absoluut geen kennels tegen, maar alleen plekjes waar uw hond in huis verblijft in een gouden mandje.

Elke oppas is door ons persoonlijk gecontroleerd

Natuurlijk zijn er nog meer organisaties zoals Le Woef waarbij u een hond onderbrengt bij een hondenoppas in huis. Alleen de meeste organisaties hebben zelf geen controle over de opvanglocatie. Le Woef wil er zeker van zijn dat een locatie voldoet aan alle eisen. Door persoonlijk de locatie te inspecteren en steekproeven te houden weten we zeker dat uw Yorkshire Terrier goed terecht komt. Daarnaast kiezen we alleen voor gekwalificeerde hondenverzorgers. De locatie zelf moet een warme plek in huis zijn waar geen andere huisdieren verblijven. We kiezen meestal voor een 1 of 2 persoonshuishouden zonder kinderen. Tijdens de opvangperiode mag de oppasser zelf niet werken. Uw hond zit dus nooit alleen thuis en er is volledige aandacht voor jouw trouwe viervoeter. Er mogen ook geen andere honden opgevangen worden tijdens de verblijfperiode bij de Yorkshire Terrier hondenoppas.

Persoonlijke aandacht voor uw hond

Uw hond kan heerlijk genieten van persoonlijke aandacht. Elke hond wordt als het ware in de watten gelegd door onze verzorgers. We vinden het belangrijk dat er een persoonlijke band opgebouwd wordt. Dit doen we door elke dag leuke activiteiten te organiseren. Als baas wordt u hiervan op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes. Iedere dag krijgt u van ons een update met nieuwe foto’s en filmpjes. U weet zo precies wat er zich thuis afspeelt en hoe het met uw trouwe viervoeter gaat. U heeft zo het gevoel dat uw vriend in goede handen is en dit is wel zo prettig als u op reis gaat. Ontzorgen is één van onze taken bij Le Woef.

De garantie op een verblijf

Natuurlijk wil u geen hondenpension voor Yorkshire Terrier boeken die net voor vertrek afbelt. U heeft een groot probleem als u binnenkort op reis gaat en u geen opvang kon vinden. Gelukkig bieden wij de garantie dat u altijd een plekje heeft voor uw trouwe viervoeter. Stel dat u onverwacht niet op reis kan gaan, dan kan u eventueel uw hond bij Le Woef zelf onderbrengen. Wij houden altijd een plekje voor uw hond vrij in ons eigen hondenpension. Uiteraard is dit geen kennel, maar een fijn plekje in huis.