Hondenopvang Zaandam – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Gaat u altijd met een knoop in uw maag op vakantie? Of kunt u geen geschikte opvang voor uw hond vinden? Le Woef hondenopvang kan de oplossing bieden. Als u zoekt op een hondenpension Zaandam, dan kom je al snel bij kennels terecht. Soms wordt een kennel een hondenhotel genoemd, maar lijkt het totaal niet op een hotel. Terwijl u zelf in een vijf sterren hotel verblijft wilt u niet dat uw hond de hele dag in een kennel zit. Le Woef wil het anders aanpakken en creëert persoonlijke opvang bij hondenoppassers thuis. Uw hond verblijft tijdens een vakantie in een gecontroleerde huiselijke omgeving. Alleen gekwalificeerde hondenoppassers komen in aanmerking om een hond in huis te nemen. Elke hondenoppasser die zich bij ons wil aansluiten wordt eerst gecontroleerd. Alleen als de oppas voldoet aan de strengste kwalificatie eisen mag er gepast worden op honden. U weet zo altijd dat je met een gerust hart uw hond ergens kan wegbrengen.

Een persoonlijke match met uw hond

Voordat u een hond naar een hondenopvang Zaandam stuurt weet u natuurlijk niet waar uw diert terecht komt. U weet niet of uw hond het wel naar z’n zin gaat hebben. Dit geeft natuurlijk geen prettig gevoel als u aan de andere kant van de wereld zit. Dit is de reden dat wij het anders pakken. Voordat we u bij een verzorger thuis inplannen komt u eerst met uw hond bij ons langs. We gaan persoonlijk met uw huisdier kennismaken en kijken wat z’n karakter is. Is uw beestje goed gesocialiseerd of blijft hij liever uit de buurt van honden? Is uw hond dol op kinderen of zit uw hond liever bij een gezin zonder kinderen? We observeren het gedrag van uw dier compleet. Op basis van uw hond zoeken we een persoonlijke match in onze database. We kijken welke hondenoppas beschikbaar is en het beste past bij uw huisdier. De oppas heeft geen ander werk in deze periode en heeft hierdoor alle tijd voor jouw trouwe viervoeter. Je hond zit dus niet dagen alleen en meestal is er geen andere hond aanwezig. Er worden ook geen andere honden tegelijkertijd opgevangen zodat de aandacht volledig beschikbaar is voor jouw hond.

Elke oppas persoonlijk geselecteerd

Als één van de weinige hondenopvang bedrijven selecteren wij elke hondenoppas persoonlijk. We gaan bij iemand thuis langs en controleren de thuissituatie regelmatig. Bij ons mag een oppas niet zomaar aan de slag. Dit maakt ons uniek vergeleken met andere thuis opvanglocaties. Hierbij worden oppassers meestal niet gecontroleerd en is er geen huisbezoek geweest. Je kan er bij ons echt op vertrouwen dat de oppas voldoet aan alle wensen.

Beleef de avonturen van je huisdier

Als u op vakantie bent denkt u regelmatig na over hoe het met uw hond gaat. Als dierenliefhebbers snappen we dit heel goed. Dit is de reden dat we u elke dag op de hoogte houden van de vakantiepret van uw hondje. We sturen u regelmatig een berichtje met alle avonturen. Daarnaast sturen we u foto’s en filmpjes om te zien hoeveel plezier uw hond heeft bij de oppas. Zoek dus niet langer verder naar een hondenoppas Zaandam en laat een match maken met een oppas bij Le Woef.