Hondenopvang Zeist – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als je op vakantie gaat, dan heb je opvang nodig voor je trouwe viervoeter. Het vinden van een hondenopvang in Zeist is soms lastiger dan je zou denken. Als je op Google: hondenopvang Zeist invult krijg je direct verschillende kennels te zien. Ondanks dat je wel opvang nodig hebt is de stap om je trouwe viervoeter naar de kennel te brengen wel ontzettend zwaar. Je ziet het helemaal niet zitten om je beestje in een hokje te stoppen. Ondanks dat de hondenopvang in Zeist belooft regelmatig met je hondje te gaan wandelen. Al snel veroorzaakt de opvang veel stress zowel bij de hond als de baas. Dit is de reden dat Le Woef een kennelvrij alternatief heeft bedacht. Wij plaatsen honden niet in kennels, maar bij gekwalificeerde verzorgers in huis.

Opvanglocaties bij verzorgers in huis

Als hondenopvang zijn wij een netwerk begonnen met verschillende gekwalificeerde hondenverzorgers. Onze opvang bestaat uit allemaal thuislocaties. Er worden geen honden in kennels gestopt. Elke hond wordt bij een verzorger thuis opgevangen. Voordat een hondenverzorger een huisdier mag opvangen brengen wij eerst persoonlijk een bezoek aan de hondenverzorger. We willen graag zelf zien waar de honden worden opgevangen. Naast de locatie moet ook het gezin geschikt zijn. Wij nemen bijvoorbeeld geen hondenverzorgers in ons bestand op met kleine kinderen. Of kinderen die niet gewend zijn met honden om te gaan. Daarnaast moet de verzorger tijdens de oppasperiode de hele dag thuis zijn. De hondenoppas mag dus niet gaan werken en jouw hondje de hele dag alleen thuis laten. Wij zijn de enige hondenopvang organisatie die dit persoonlijk controleert. Jouw hond moet absoluut liefdevolle aandacht krijgen en een gouden mandje tijdens de vakantie.

Elke dag persoonlijke aandacht voor je huisdier

We vinden het belangrijk dat je als baas met een gerust gevoel je hondje achter kan laten. Als je weet dat je hondje in goede handen is laat je deze toch iets sneller achter. Dit is de reden dat onze hondenverzorgers zichzelf tijdens de oppasperiode volledig moeten inzetten voor je huisdier. Elke dag worden er bijvoorbeeld leuke wandelingen en activiteiten georganiseerd. De verzorger zal elke dag werken aan een band met jouw huisdier. Als je later nog een keer op vakantie gaat dan zorgt Le Woef er uiteraard voor dat je hondje bij dezelfde verzorger terecht komt. Zo is het ook voor de hond elke keer weer een feest om naar het hondenhotel te gaan. Niet alleen de baas verblijft in een luxe hotel, maar ook je hond.

Wij houden je op de hoogte van de vakantiepret

Tijdens je vakantie ga je jezelf automatisch zorgen maken om je huisdier. Je vraagt jezelf af of alles wel goed gaat. Dit is de reden dat wij je op de hoogte houden van de vakantiepret. De verzorger stuurt elke dag foto’s en filmpjes van de leuke activiteiten die ze samen beleeft hebben. Voor jouw als baasje is dit natuurlijk prettig om te zien. Je weet zo dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken om je huisdier. Als je voor zowel jezelf als je huisdier een leuke vakantie wil boeken dan breng je hem onder bij de hondenopvang van Le Woef.