Hondenopvang Zoetermeer – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als baasje ben je op zoek naar een hondenopvang Zoetermeer. Je wil alleen liever niet dat je hondje in een kennel terecht komt. De perfecte verzorger zonder kennel vinden is knap lastig. Al snel kom je wel op websites terecht waarbij ze hondenopvang Zoetermeer aan huis bieden. Alleen je hebt geen idee of dit iets voor je hond is. Er worden misschien wel meerdere honden tegelijk opgevangen in een huis. Daarbij komt nog eens dat jouw hond het niet zo goed kan vinden met andere huisdieren. Gelukkig kom je ook al snel bij Le Woef hondenopvang uit. Wij pakken het allemaal een beetje anders aan. Binnen ons netwerk zoeken we de perfecte verzorger die past bij de gedragskenmerk van jouw hond. We zoeken echt een plekje waar je huisdier zich thuis voelt. Hierbij gaat het om een opvang in huis waarbij alleen jouw huisdieren worden opgevangen. Je kan bijvoorbeeld één of twee huisdieren brengen bij dezelfde opvang. Er worden verder geen andere honden opgevangen. Op deze manier kunnen we echt persoonlijke aandacht voor jouw hond garanderen.

Elke hondenverzorger krijgt een persoonlijk bezoek

Le Woef is een andere organisatie vergeleken met andere bedrijven die je tegenkomt als je op hondenopvang Zoetermeer Googled. Er zijn in de regio Zoetermeer wel opvanglocaties waarbij de honden in huis gehouden worden. Alleen deze organisaties hebben geen flauw idee waar ze de honden heen sturen. Ze zijn zelf bijvoorbeeld nog nooit bij de verzorger thuis langs geweest. Wij bezoeken elke hondenverzorger persoonlijk. Tijdens ons bezoek kijken we of de verzorger voldoet aan de hoogste eisen. Niet alleen de hondenverzorger zelf, maar ook de locatie wordt beoordeeld. Het mag jouw huisdier echt aan niets ontbreken. Daarnaast moet de verzorger altijd beschikbaar zijn en niet werken tijdens het oppassen. Wij zijn eigenlijk het enige alternatief voor een gecontroleerde kennelvrije opvang.

Boek een vakantie met garantie

Een hondenopvang aan huis is natuurlijk perfect. Er is alleen één nadeel. Wat als je hondenoppas ziek wordt? Het zou kunnen dat er een onverwachte situatie ontstaat, waardoor je geen verzorger meer hebt. Je hebt alleen wel al een vakantie geboekt die nu niet meer door kan gaan! Als één van de weinige hondenresorts bieden wij een opvang met garantie. Als de oppasser onverwacht niet kan dan hebben wij altijd een plekje voor je hond vrij. Je kan met een gerust hart een vakantie boeken.

Blijf op de hoogte van de vakantiepret

Het ontzorgen van onze klanten is één van onze prioriteiten. We houden jouw als baasje daarom altijd op de hoogte van alle vakantiepret. Elke dag sturen we foto’s en video’s van jouw huisdier op vakantie. Je blijft zo op de hoogte van alle vakantiepret. Als je nog een keer op vakantie gaat, dan krijgt jouw huisdier altijd dezelfde hondenverzorger. Jouw hond kan zo een band opbouwen met de hondenoppas. Op een gegeven moment gaat je trouwe viervoeter graag op vakantie bij de oppas. Dit maakt het voor het baasje een stuk eenvoudiger om weg te gaan.