Hondenopvang Zwolle – Laat uw hond genieten van een 5-sterren “Thuis-van-Huis” vakantie

Als je op vakantie gaat is het altijd lastig om weer een oppas te vinden voor je trouwe viervoeter. Eén van de grootste problemen waar je mee zit is dat je jouw huisdier niet overal wil onderbrengen. Als je zoekt op hondenopvang Zwolle, dan krijg je verschillende aanbiedingen. Het enige nadeel is dat er geen één perfecte verzorger bij zit. Als je een hondenopvang Zwolle gevonden hebt zie je meteen een aantal kennels. Je wil jouw trouwe viervoeter absoluut niet in een kennel stoppen. Bij Le Woef begrijpen we dit helemaal. Als organisatie regelen wij daarom kennelvrije opvanglocaties bij hondenverzorgers in huis. In samenwerking met ervaren en gekwalificeerde verzorgers zorgen wij voor een alternatief voor de kennel! Jouw huisdier kan binnen onze organisatie verblijven in zijn eigen vijf sterren hondenhotel.

Elke opvanglocatie persoonlijk geselecteerd

Le Woef is één van de weinige hondenopvang organisaties waarbij de locaties persoonlijk geselecteerd worden. Wij nemen niet zomaar een aantal hondenverzorgers in ons bestand op zonder eerst zelf de locatie bezocht te hebben. We gaan altijd persoonlijk kijken of de locatie geschikt is en de hondenoppas gekwalificeerd genoeg is om op te passen. Bij onze selectie kiezen we meestal voor 1-persoons huishoudens zonder kinderen of huisdieren. Daarbij moet de hondenoppas 24/7 beschikbaar zijn. Dit betekent dat onze oppas niet mag werken en de hond achterlaten. Als er kinderen binnen het huishouden zijn dan moeten deze minimaal 6 jaar oud zijn en opgegroeid zijn met één of meerdere honden. Uiteraard plaatsen wij alleen honden bij dit soort gezinnen als de hond gewend is aan kinderen.

Altijd persoonlijke aandacht voor uw hond

Eén van de belangrijkste regels bij onze hondenopvang is dat er altijd persoonlijke aandacht moet zijn. Tijdens je afwezigheid wordt je hond iedere dag vermaakt met leuke uitjes en wandelingen. Elke dag sturen wij onze klanten ook foto’s en filmpjes toe. Wij vinden het belangrijk dat je als baasje geen zorgen maakt over de hond tijdens de opvangtijd. De vakantiepret moet er niet alleen zijn voor de baas, maar ook voor de hond. Dit is wel zo fijn als je zelf op vakantie bent en je weet dat je trouwe viervoeter in goede handen is.

Altijd opvang met garantie

Een hondenverzorger moet natuurlijk wel thuis zijn om de opvang mogelijk te maken. Als een verzorger ineens onverwacht niet meer kan oppassen, dan kan dit een groot probleem zijn. Vooral als je al een vakantie geboekt hebt. Wij bieden altijd hondenopvang aan met garantie. Stel dat er iets gebeurt waardoor je huisdier niet bij de hondenoppas terecht kan, dan zoeken wij een ander plekje. Er is bijvoorbeeld altijd een plekje vrij in ons hondenresort. Daarnaast zorgen we voor terugkerende klanten altijd dat je hond bij dezelfde verzorger terecht kan. Dit is wel zo vertrouwd en je viervoeter kan een band opbouwen met de verzorger. Het wordt zo één groot feest als je hondje weer eens naar de opvang mag. Je kan bij de opvang terecht voor een complete vakantie of gewoon een dagje uit.